

Chorizo Ibérico de Bellota se vyrábí tradičním způsobem, dlouhým a pomalým zráním. K výrobě této delikatesy se používá nejlepší maso z iberských prasat, krmených žaludy. Sůl, paprika a česnek jsou spolu s chladným prostředím nejlepšími ingrediencemi v receptuře, která se používá neměnně již desítky let. Bez lepku a laktózy. Vepřové maso krmené žaludy z iberského poloostrova.
Složení: Vepřové maso a tuk z iberského prasete, sůl, paprika, česnek, oregano, dextróza, dextrin, konzervanty (E-250, E-252), rostlinný olej, Na 100 g: Energie: 323 kcal. Tuky: 23,1g -Celkem nasycené mastné kyseliny: 9,6g -Celkem mononenasycené: 11g -Celkem polynenasycené: 2,5g Bílkoviny 27g Sacharidy: 1,9g -Cukry: 0,7g Minerální látky 4,8% Sůl: 6,6g.