

Filety z makrely s hořčicí přinášejí lahodnou harmonii mořských chutí a pikantní hořčice, která každé sousto rozjasní. Jemně marinované filety se skvěle hodí k vínu nebo jako osvěžující předkrm na slavnostní stůl. Vychutnejte si kousek francouzské tradice s nádechem originality.
Složení: Filet z makrely* (Scomber scombrus) 59 % (vařený ve court bouillon : mrkev, cibule, pórek, pepř, petržel, česnek, bobkový list, hřebíček, chilli), voda, dijonská hořčice 7,8 % (semena moštu, lihový ocet, sůl), slunečnicový olej, hrubozrnná hořčice 2, 5 % (voda, semena MOUTARDE, lihový ocet, sůl, bílý vinný ocet, cukr, koření), lihový ocet, vinný ocet, cukr, sůl, bílé víno, zpracovaný kukuřičný škrob, zahušťovadla : guma guar a xantanová guma, česnek, pepř, kurkuma. *Loveno v severovýchodním Atlantickém oceánu.