Pražené přírodní kešu ve vlastní slupce jsou vzácnou delikatesou.
Jedná se o starou recepturu, kdy jsou celé ořechy pražené při extrémně vysoké teplotě pouze na okamžik, aby se oddělila pevná skořápka a na ořechu zůstala slupka, která obsahuje živiny a dodává nezapomenutelnou chuť.
Nezaměnitelná chuť a unikátní křehkost kešu je tajemstvím tohoto tradičního receptu.
Originální recept na pražené Kešu vyžaduje přesnost, zručnost a zkušenost.
Stačí jen pár vteřin navíc a ořechy jsou připálené, nahořklé a slupka okamžitě odpadne. Na konci pražení se Kešu lehce popráší mořskou solí, aby slupka absorbovala příchuť a oříšek si zachoval svou přírodní chuť.
Naše Kešu pocházejí z Indie, kde jsou i zpracované, proto můžeme tvrdit, že ochutnáte skutečně autentický recept. Takto upravené kešu mají vysokou hodnotu živin a nádherný vzhled.
Skladování
Uchovávejte v suchu a chladu při teplotách 5–25 °C, po otevření a spotřebujte do 7 dnů.
Složení
|
Přírodní kešu ve slupce |
|
Mořská sůl |
Nutriční hodnoty na 100 g
|
Energetická hodnota |
2542 kJ/591 kCal |
|
Tuky |
51 g |
|
z toho nasycené mastné kyseliny |
0 g |
|
Sacharidy |
9.5 g |
|
z toho cukry |
0 g |
|
Bílkoviny |
22.8 g |
|
Sůl |
0.8 g |
|
Vláknina |
6 g |
Alergeny
|
Skořápkové plody |
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.
Mohlo by vás také zajímat