

Tradiční sardinky v olivovém oleji s bretaňskou růžovou cibulí a pupeny oregana.
Oregano přidává sardinkám neobvyklou a příjemnou chuť. Oregano vrací chuť do života a dělá radost těm, kdo jej konzumují. Ve středověku se oregano přidávalo do jídel rolníků před jejich každodenní prací, aby dodalo energii a nadšení jejich tvrdé práci. Se svým mořským klimatem je Bretaň již 400 let ideální zemí pro pěstování růžové roscoffské cibule, která má jemnou sladkou chuť a mírnou kořenitost.
SLOŽENÍ:
SARDINKY* (Sardina pilchardus), extra panenský olivový olej, růžová cibule z Bretaně 5,2 %, sůl, oreganové pupeny 0,87 %.
*Uloveno v severovýchodním Atlantickém oceánu.
Nutriční hodnoty (na 100 g net váhy po okapání)
Energie |
852 KJ |
Energie |
204 KCA |
Tuky |
12g |
Z toho nasycené |
2.9g |
Sacharidy |
0g |
Cukr |
0g |
Proteiny |
24g |
Sůl |
0.9 g |
Vitamin D |
6.9 UG – 138 % vzorový denní příjem |
Vitamin B12 |
13 UG – 520 % vzorový denní příjem |
Vápník |
430 MG – 54 % vzorový denní příjem |
Fosfor |
421 MG – 60 % vzorový denní příjem |
Omega 3 |
2g |
* vzorový denní příjem dospělého člověka (8400 kj / 2000 kcal)
Parametry
Specifické reference