

Jemné filety v olivovém oleji se zachovanými chuťovými vlastnostmi jsou nejprodávanějším produktem Pointe de Penmarc’h. Chuť podle tradiční receptury potěší malé i velké gurmány.
Příprava sardinek Pointe de Penmarc’h se provádí ručně v Bretani. Porcují se s největší pečlivostí, aby zůstalo jen to nejlepší: filety jsou zaručeně bez kostí. Sardinky se smaží v olejové lázni a poté se ručně balí. Sardinky byly uloveny v nejlepší sezóně podle odpovědných rybolovných metod, díky čemu obsahují živiny a Omega 3.
SLOŽENÍ:
SARDINNKY* filety (Sardina pilchardus), extra panenský olivový olej, sůl. Uloveno v severovýchodním Atlantiku.
Nutriční hodnoty (na 100 g net váhy po okapání)
Energie |
835 KJ - 10% vzorový denní příjem |
Energie |
200 KCA - 10% vzorový denní příjem |
Tuky |
12 g - 17% vzorový denní příjem |
Z toho nasycené |
3 g - 16% vzorový denní příjem |
Sacharidy |
0g |
Cukr |
0g |
Proteiny |
23 g - 46% vzorový denní příjem |
Sůl |
0.9 g - 18% vzorový denní příjem |
Vitamin D |
5.8 UG - 116% vzorový denní příjem |
Vitamin B12 |
15 UG - 600% vzorový denní příjem |
Omega 3 |
2.3 g |
* vzorový denní příjem dospělého člověka (8400 kj / 2000 kcal)
Parametry
Specifické reference