

Jedinečná delikatesa, bretaňské sardinky s tlučeným farmářským máslem, rajčaty a provensálskými bylinkami připravované za tepla na pánvičce. Máslo dodá sardinkám lahodnou chuť, kterou si zamilujete! Sardinky zahřejte v teplé vodě přímo v uzavřené plechovce přibližně 5 minut, aby se máslo uvolnilo a poté obsah plechovky přemístěte na pánev a zlehka sardinky opečte z každé strany. Doporučujeme podávat s pažitkou nebo šalotkou a plátkem tmavého pečiva.
SLOŽENÍ:
SARDINKY*, rajčata 7,7 %, stlučené MÁSLO 7,5 %, řepkový olej, slunečnicový olej, sůl, voda, provensálské bylinky 0,22 % (kopr, bazalka, oregano, rozmarýn, tymián), česnek, petržel, koření (pepř, kurkuma). *Uloveno v severovýchodním Atlantiku.
Nutriční hodnoty (na 100 g net váhy)
Energie |
989 KJ - 12% vzorový denní příjem |
Energie |
238 KCA - 12% vzorový denní příjem |
Tuky |
18 g - 26% vzorový denní příjem |
Z toho nasycené |
6.4 g - 32% vzorový denní příjem |
Sacharidy |
0g |
Cukr |
0g |
Proteiny |
19 g - 38% vzorový denní příjem |
Sůl |
0.9 g - 15% vzorový denní příjem |
Omega 3 |
2.7g |
* vzorový denní příjem dospělého člověka (8400 kj / 2000 kcal)
Parametry
Specifické reference