

Jedinečná delikatesa, bretaňské sardinky s tlučeným farmářským máslem a delikatesou – slanorožcem, připravované za tepla na pánvičce. Máslo dodá sardinkám lahodnou chuť, kterou si zamilujete! Slanorožec je přímořská sukulentní rostlina, která je bohatá na minerální soli, jód, železo, hořčík, vitamín B12 a vitamín A. Sardinky zahřejte v teplé vodě přímo v uzavřené plechovce přibližně 5 minut, aby se máslo uvolnilo a poté obsah plechovky přemístěte na pánev a zlehka sardinky opečte z každé strany. Doporučujeme podávat s pažitkou nebo šalotkou a plátkem tmavého pečiva.
SLOŽENÍ:
SARDINKY* (Sardina pilchardus), slanorožec v octě (salicornus 8,7 %, voda, lihový ocet), stlučené MÁSLO 7 %, voda, sůl, mořské řasy (mořské špagety, dulse, mořský salát, wakame), extra panenský olivový olej, okurky, kapary, cibule, šalotka, česnek, bylinky (bazalka, oregano, rozmarýn, tymián), lihový ocet, jablečný ocet. Může obsahovat stopy MĚKKÝŠŮ a KORÝŠŮ. *Uloveno v severovýchodním Atlantiku
Nutriční hodnoty (na 100 g net váhy)
Energie |
989 KJ - 12% vzorový denní příjem |
Energie |
238 KCA - 12% vzorový denní příjem |
Tuky |
18 g - 26% vzorový denní příjem |
Z toho nasycené |
6.4 g - 32% vzorový denní příjem |
Sacharidy |
0g |
Cukr |
0g |
Proteiny |
19 g - 38% vzorový denní příjem |
Sůl |
0.9 g - 15% vzorový denní příjem |
Omega 3 |
2.7g |
* vzorový denní příjem dospělého člověka (8400 kj / 2000 kcal)
Parametry
Specifické reference